عمل بینی با لیزر

عمل بینی با لیزر

امروزه لیزر در زمینه‌های مختلف از جمله پزشکی کاربرد فراوان دارد و کار پزشکان را به خصوص در حیطه چشم پزشکی و پوست بسیار راحت کرده است. عمل بینی با لیزر اصطلاحی است که امروزه زیاد می‌شنویم و بسیاری از سایت‌ها صرفا به منظور تبلیغات، اطلاعات غلط در این زمینه در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند.

بینیت از چه نوعی هست؟
استخوانی
گوشتی
گوشتی - استخوانی
نمیدانم

در این نوشته سعی بر این است که در خصوص عمل بینی با لیزر اطلاعات درست در اختیار افرادی که می‌خواهند از این روش برای زیبایی بینی خود استفاده، قرار داده شود تا این افراد به دلیل مطالب مختلف در وب سایت‌ها دچار سردرگمی نشوند و بتوانند تصمیم گیری درستی داشته باشند.

عمل بینی با لیزر، درست یا غلط؟

در جراحی بینی، به منظور این که فرم ایده‌آل بینی متقاضی پیاده‌سازی شود، بر همه ساختارهای بینی از جمله استخوان، غضروف و پوست بینی تغییرات لازم اعمال می‌شود. تا کنون امکان تغییر استخوان و غضروف با استفاده از لیزر فراهم نشده است پس می‌توان گفت که استفاده از عبارت جراحی بینی با لیزر صحیح نیست و صرفا جنبه تبلیغاتی دارد. با استفاده از لیزر تنها می‌توان در شرایط خاص بر پوست بینی افراد تغییراتی اعمال کرد که به سبب آن بینی اندکی زیباتر خواهد شد.

کاربرد لیزر در زیبایی بینی

حال سوالی که پیش می‌آید این است که ایجاد تغییرات بر پوست بینی در چه مواردی کاربرد دارد؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که استفاده از لیزر در کاهش ضخامت پوست، برطرف کردن جای جوش و زخم، از بین بردن پوست و بافت اضافه و رفع چین و چروک پوست کاربرد دارد. در نتیجه از این روش به منظور رفع مشکلاتی که بیماری‌هایی نظیر روزاسه و رینوفیما نیز ایجاد می‌کند، می‌توان استفاده کرد.

مشاوره آنلاین روی واتساپ
0999 - 11 46 580
درمان روزاسه با لیزر

بیماری روزاسه

روزاسه یا آکنه بزرگسالان یک بیماری التهابی است که به صورت غالب بر بینی و گونه‌ها ایجاد می‌شود. از علائم این بیماری می‌توان به قرمزی، جوش‌، خارش، التهاب و نمایان شدن رگ‌ها در کنار بینی اشاره کرد. علت ایجاد این بیماری هنوز به طور کامل مشخص نیست اما فرضیاتی در این زمینه مطرح شده که شامل ناهنجاری در رگ‌های خونی صورت، دلایل ارثی، روشن بودن پوست، عفونت با هلیکوباکتر پیلوری و تراکم بالای انگل‌های دمودکس در صورت می‌باشد. با استفاده از لیزر می‌توان قرمزی ناشی از این بیماری را بر پوست بینی و اطراف آن به میزان زیادی کاهش داد.

بیماری رینوفیما

رینوفیما به بیماری گفته می‌شود که در آن بینی قرمز و متورم شده و بافت‌های زخم مانند بر آن تشکیل می‌شود. همچنین در این بیماری بافت چربی بینی نیز افزایش پیدا می‌کند. علت ایجاد این بیماری هنوز مشخص نیست اما گفته می‌شود که رینوفیما آخرین مرحله بیماری روزاسه است.

یکی از رایج‌ترین روش‌های درمان رینوفیما استفاده از لیزر است که به کمک آن بافت‌های اضافه بینی حذف شده و بینی به شکل طبیعی خود باز می‌گردد.

جهت دریافت مشاوره رایگان و تخصصی شماره خود را وارد نمایید
ارسال

مکانیسم عمل لیزر برای زیبایی بینی

معمولا برای زیبایی بینی به کمک لیزر از لیزر co2 فرکشنال استفاده می‌شود. لیزر فرکشنال با استفاده از ماده فعال خود که همان دی اکسید کربن است، به سلول‌های پوستی در لایه‌های اپیدرم و درم نفوذ کرده و سبب تبخیر آب موجود در این سلول‌ها می‌شود. با استفاده از این تکنولوژی حفره‌هایی بسیار ظریف با عمق مشخص در پوست بینی ایجاد می‌شود که سبب تحریک کلاژن سازی و بازسازی بافت‌های منطقه مورد نظر می‌شود.

قبل از به کار گیری لیزر، پوست متقاضی به صورت موضعی بی حس می‌شود و فرد تنها به میزان کمی حرارت ناشی از لیزر را احساس می‌کند.

مراقبت‌های قبل از انجام لیزر

قبل از انجام لیزر بیمار باید توسط پزشک متخصص در این زمینه مشاوره شود و سوابق پزشکی و داروهایی را که مصرف می‌کند در اختیار او قرار دهد. کسانی که مبتلا به بیماری‌های خاص نظیر دیابت هستند نمی‌توانند از این روش استفاده کنند. همچنین مصرف بعضی از داروها لازم است که قبل از انجام لیزر متوقف شود.

آفتاب گرفتن، سولاریوم قبل از لیزر

از چهار هفته قبل از انجام لیزر از قرار گرفتن در معرض نور شدید خورشید و گرفتن حمام آفتاب و استفاده از دستگاه‌های برنزه کننده پرهیز کنید.

مراقبت‌های بعد از انجام لیزر

طول مدت انجام لیزر معمولا 30 دقیقه است که بعد از آن پوست بینی قرمز و ملتهب می‌شود. به منظور کاهش التهاب غالبا از کمپرس یخ در این ناحیه استفاده می‌شود.

بعد از انجام لیزر نیاز به پانسمان کردن بینی نیست و فقط به منظور تسریع روند بهبود بینی بهتر است که از پمادهای ترمیم کننده نظیر زینک اکساید استفاده شود.

بعد از انجام لیزر تا یک هفته اول در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید و از کرم‌های ضد آفتاب مرغوب به این منظور استفاده کنید. همچنین در این یک هفته از مواد آرایشی بر بینی خود استفاده نکنید.

عوارض لیزر co2 فرکشنال

به طور کلی انجام لیزر عوارض دائمی بر جای نمی‌گذارد. بعد از لیزر ممکن است پوست شما آفتاب سوخته و تیره به نظر برسد که بعد از دو الی سه هفته برطرف می‌شود. همچنین دیگر عوارض لیزر نظیر تورم و قرمزی بینی نیز در طی این مدت از بین می‌رود.

هزینه زیبایی بینی با استفاده از لیزر

هزینه استفاده از لیزر برای زیبایی پوست بینی در مراکز مختلف ممکن است متفاوت باشد اما نکته حائز اهمیت این است که با توجه به این که استفاده از این روش به منظور زیبایی است، شرکت‌های بیمه هزینه آن را پرداخت نخواهند کرد.

پیشنهاد مطلب : مشاوره عمل بینی

بهترین روش زیبایی بینی

با توجه به این که عمل بینی با لیزر صحت ندارد، همچنان بهترین روش زیبایی بینی، جراحی پلاستیک بینی است. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی عمل زیبایی بینی نیز راحت‌تر انجام می‌شود و دیگر مانند قبل عوارض جانبی و مشکلات تنفسی برای متقاضیان ایجاد نمی‌کند. در گذشته به منظور اصلاح بینی، بافت‌های آن حذف شده و فرد به دلیل کوچک شدن حفره بینی دچار مشکلات تنفسی می‌شد. اما در حال حاضر برای اصلاح شکل ظاهری بینی، بافت‌های آن حذف نمی‌شود، بلکه تقویت و اصلاح می‌شود.

همچنین استفاده از روش‌های مکمل اسکن سه بعدی و قالب‌های کنترلی نیز تحولی عظیم در زمینه جراحی بینی ایجاد کرده است. استفاده از این روش‌های مکمل سبب می‌شود که سلیقه متقاضی به میزان بیشتری در حین جراحی لحاظ شود که در نتیجه آن رضایت متقاضی نیز بعد از جراحی بیشتر خواهد بود.


نکات مرتبط با عمل بینی با لیزر

اسکن سه بعدی بینی

اسکن سه بعدی صورت از تمامی زوایای چهره بدون استفاده از هیچگونه اشعه ای، انجام می شود. تصویر برداری سه بعدی موجب می شود، جراح و متقاضی جراحی بینی بتوانند تمامی تغییرات مورد نظر را به صورت مجازی بر روی چهره، اعمال نمایند.

اسکن سه بعدی بینی - جراحی مجازی

قالب کنترلی

مهندسین طراح طب بر اساس طراحی سه بعدی و آنالیز تغییرات بینی، ابزار دقیقی را برای کنترل روند جراحی به منظور رسیدن به فرم دلخواه متقاضی، به عنوان قالب کنترلی، طراحی کرده و با جدیدترین پرینترهای سه بعدی آن را می‌سازند.

این ابزار به جراح این امکان را می‌دهد تا در حین جراحی، فرم بینی را با آن چک کند. اگر قالب بر روی بینی کاملا منطبق نشود، جراح باید تغییراتی را اعمال کند تا بتواند به فرم مورد نظر و طراحی شده، دست یابد. به عبارت دیگر، پایان زمان جراحی، زمانی است که قالب کنترلی به طور کامل بر روی بینی قرار بگیرد.

بنابراین با استفاده از این ابزار (قالب‌های کنترلی)، نگرانی متقاضی جراحی بینی بر طرف خواهد شد که جراح چگونه می‌تواند به فرم ایده آل و طراحی شده برسد.

قالب کنترلی در حین جراحی

قالب‌های کنترلی برای انواع بینی‌ها (گوشتی، استخوانی، ترمیم بینی، انحراف بینی و ...) کاربرد دارد و هر قالب مختص به فرم طراحی شده همان فرد می‌باشد و برای فرد دیگری کاربرد ندارد.

هنگامی که قالب کنترلی یا همان قالب بینی طراحی شده متقاضی ساخته می‌شود، در روز جراحی به همراه اطلاعات جراحی و عکس‌های دو بعدی فرد، به کلینیک جراحی ارسال می‌گردد؛ از آن رو عکس و تصاویر سه بعدی و یا تصاویر اسکن سه بعدی به همراه آنالیز دقیق تغییرات بینی در بورد اتاق عمل نصب می‌‌گردد. بنابراین با استفاده از این تکنولوژی، جراح با استفاده از ابزار دقیقی که بر اساس طراحی و سلیقه متقاضی ساخته شده است، جراحی خود را انجام می دهد. این امر توانسته است خطای جراحی را به حد بسیار زیادی کاهش دهد. بنابراین با افزایش دقت جراحی، رضایت متقاضیان جراحی بینی از نتیجه جراحی به صورت چشمگیری افزایش یافته است.

طراحی سه بعدی بینی برای تزریق ژل و بوتاکس

استفاده از اسکن و طراحی سه بعدی نقطه عطفی در امر پزشکی و مهندسی است که توانسته با ایجاد تعامل فکری بین پزشک و متقاضی و نمایش تغییرات فرم ایده آل چهره متناسب با نظر متقاضی، رضایت مراجعه کنندگان تزریق ژل را افزایش دهد.

مرحله دوم تزریق ژل و بوتاکس به روش اسکن سه بعدی

با استفاده از این روش، مراجعه کننده پیش از تزریق ژل می‌تواند مدل سه بعدی چهره پس از تزریق خود را مشاهده کند و تمامی تصورات ذهنی خود را به صورت سه بعدی و مجازی عملی سازد. همچنین او می‌تواند مناسب‌ترین فرم چهره که حداکثر جذابیت را به همراه دارد، متناسب با نسبت‌های طلایی چهره، مشاهده کند. به طور مثال فرد متقاضی با تصور تزریق ژل لب اقدام به تزریق ژل می‌نماید، اما با استفاده از طراحی سه بعدی متوجه می‌شود که با تزریق و فرم دهی چانه نتیجه مطلوب‌تری خواهد گرفت. بنابراین به جای تزریق ژل لب می‌تواند با انتخاب صحیح، برای چانه اقدام به تزریق ژل نماید.

مشاوره جراحی بینی

با ما تماس بگیرید

با ما تماس بگیرید

مشاوره و نوبت دهی
[از 10:30 الی 20:30]
021 91071259
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
پرسش و پاسخ تکمیلی سوال شما توسط کارشناسان طراح طب پاسخ داده خواهد شد.
ارسال نظر
مشاوره آنلاین
راه‌های ارتباطی