آیا کاهش وزن می‌تواند بر نتیجه جراحی بینی تاثیر بگذارد؟

کاهش وزن عمل بینی

جراحی زیبایی بینی به صورت کلی بر تغییر ظاهر بینی و تاثیر آن بر چهره تمرکز دارد. بسیاری از کسانی که متقاضی عمل بینی هستند به این موضوع توجه نمی‌کنند که تغییرات وزن می‌تواند بر نتیجه رینوپلاستی تاثیر بگذارد. اما بهتر است به این موضوع توجه شده و قبل از هر گونه اقدامی در خصوص آن مطالعات لازم انجام شود.

بینیت از چه نوعی هست؟
استخوانی
گوشتی
گوشتی - استخوانی
نمیدانم

در این مقاله در خصوص تاثیر افزایش یا کاهش وزن بر نتیجه جراحی بینی صحبت شده است تا کسانی که متقاضی این جراحی هستند با شناخت و آگاهی از عوامل موثر بر زیبایی بینی، تصمیم گیری بهتری داشته باشند.

مشاوره آنلاین روی واتساپ
0999 - 11 46 580

بینی و تغییر وزن

بینی به صورت عمده از استخوان، غضروف و پوست تشکیل شده است و تنها مقدار کمی بافت چربی در قسمت پره بینی وجود دارد. به همین خاطر کاهش یا افزایش بافت چربی به صورت مستقیم تاثیر خاصی بر شکل بینی نمی‌گذارد. بعضی از افراد نگران این موضوع هستند که ممکن است با افزایش وزن بینی آن‌ها نیز بزرگ‌تر از قبل شود، ولی باید گفت که چنین چیزی امکان پذیر نیست.

جهت دریافت مشاوره رایگان و تخصصی شماره خود را وارد نمایید
ارسال

اما باید به این مسئله توجه داشت که بینی جزئی از صورت است و با توجه به این که افزایش یا کاهش وزن بر شکل صورت و سایر اجزای چهره تاثیر می‌گذارد، بینی نیز تحت تاثیر این موضوع قرار می‌گیرد. به طور مثال افزایش وزن ممکن است سبب افزایش بافت چربی اطراف چانه شود که در این صورت نیم رخ چهره تغییر کرده که در نتیجه آن تناسب بینی با چهره نیز بر هم می‌خورد. پس می‌توان گفت که اگرچه نتیجه رینوپلاستی به صورت مستقیم با افزایش یا کاهش وزن تغییری نمی‌کند، اما تناسب اجزای چهره تحت تاثیر این موضوع قرار گرفته و ممکن است ظاهر بینی با چهره جدید متناسب نباشد.

تغییر وزن زیبایی چهره

در حال حاضر کرم‌ها و روش‌های مختلف خانگی با هدف کاهش بافت چربی بینی به منظور تغییر شکل بینی ارائه شده است اما همان طور که گفته شد میزان بافت چربی در بینی بسیار اندک است و تنها محدود به قسمت پره بینی می‌شود. پس روش‌های ارائه شده نمی‌توانند تغییر چندانی در بینی ایجاد کنند. لازم به ذکر است که بینی گوشتی معمولا بیشتر از بینی استخوانی بافت چربی دارد، اما باز هم استفاده از روش‌های گفته شده نمی‌تواند سبب تغییر شکل بینی شود؛ حتی اگر تغییری نیز ایجاد شود موقت بوده و بعد از مدتی به حالت قبل باز می‌گردد.

تاثیر تغییر وزن بر چهره

افزایش یا کاهش وزن بر زیبایی چهره تاثیر می‌گذارد. زمانی که افزایش وزن اتفاق می‌افتد، چربی اضافه در اطراف چانه، فک و گردن جمع می‌شود. بعضی از خانم‌ها و آقایان همچنین ممکن است به دلیل افزایش وزن صورتشان در ناحیه گونه پف کرده به نظر برسد. در حالت عکس، در صورتی که فرد کاهش وزن داشته باشد، حجم صورتش در نواحی گفته شده کاهش پیدا می‌کند. در بعضی از افراد با کاهش وزن، استخوان گونه مشخص شده و در بعضی از افراد نیز ممکن است پوست صورت شل و افتاده به نظر برسد. به صورت کلی هر تغییری که در اثر بالا و پایین شدن وزن ایجاد شود، بر زیبایی صورت تاثیر می‌گذارد.

کاهش وزن بعد از جراحی بینی

کاهش وزن بعد از جراحی بینی

یک تغییر بزرگ در چهره می‌تواند سبب ایجاد انگیزه در افراد شود که تغییرات دیگری نیز ایجاد ایجاد کنند. به طور مثال بعضی از اشخاصی که رینوپلاستی انجام می‌دهند بعد از آن تصمیم می‌گیرند که وزنشان را کاهش دهند و رژیم غذایی خاصی را رعایت کنند. این که افراد تصمیم بگیرند که تغذیه مناسب داشته باشند یک تصمیم خوب است اما لازم است که بعد از جراحی بینی برای تغییرات بعدی عجله نکنند. بعد از عمل بینی افراد باید به تغذیه خود اهمیت ویژه بدهند تا دوره بهبود بعد از عمل و ترمیم بافت‌ آسیب دیده سریع‌تر انجام شود. پس بهتر است تا زمانی که در دوره بهبودی هستید به فکر کاهش وزن سریع نباشید. به خاطر داشته باشید که کاهش وزنی که به صورت متناوب و آهسته ایجاد شود، راحت‌تر حفظ خواهد شد.


نکات مرتبط با آیا کاهش وزن می‌تواند بر نتیجه جراحی بینی تاثیر بگذارد؟

ضربه به بینی عمل شده

بسیاری از مشکلات ایجاد شده بر اثر وارد شدن ضربه به بینی عمل شده، قابل حل است. تنها لازم است که شما در زمان مناسب به پزشک خود مراجعه کنید تا اقدامات لازم انجام شود. در موارد محدودی ممکن است مشکلات ایجاد شده در اثر ضربه با اقدامات معمولی برطرف نشود که در این شرایط می‌توان عمل ترمیمی بینی را انجام داد. برای انجام عمل ترمیمی نیاز به گذشت حداقل یک سال از عمل اولیه است زیرا تا قبل از آن شکل نهایی بینی هنوز به دست نیامده و زخم‌ها و برش‌های جراحی به طور کامل بهبود نیافته است. ورم بینی بعد از گذشت یک سال به طور کامل از بین می‌رود.

مراقبت‌های بعد از عمل بینی

• در روزهای اول بعد از جراحی از مصرف غذاهای سفت که نیاز به جویدن زیاد دارد، پرهیز کنید. سعی کنید که غذاهای پخته شده مصرف کنید. مصرف آبمیوه‌های طبیعی و میوه‌هایی نظیر آناناس و پاپایا به کاهش ورم بینی و تسریع بهبود زخم‌ها کمک می‌کند.
• استفاده از کمپرس‌های یخ در اطراف بینی برای کاهش ورم بسیار کمک کننده است. کمپرس یخ را نباید به صورت مستقیم روی بینی قرار داد چرا که ممکن است سبب جابه‌جایی بافت‌های بینی شود.
• استفاده از چسب تا سه هفته بعد از عمل در کاهش ورم بینی نقش به سزایی دارد و بعد از آن تنها به منظور هشدار به دیگران استفاده می‌شود.
• تا یک ماه بعد از عمل بینی از انجام فعالیت‌هایی مانند بلند کردن اجسام سنگین، ورزش‌های سخت و خم شدن زیاد اجتناب کنید، زیرا این فعالیت‌ها موجب هجوم خون به بافت‌های بدن شما می‌شود. بر خلاف موارد ذکر شده پیاده روی بعد از جراحی می‌تواند مفید باشد و سبب افزایش گردش خون در بدن شما شود که این موضوع نیز روند بهبودی بعد از عمل را سرعت می‌بخشد.
• سعی کنید طاق باز بخوابید و سر خود را اندکی بالاتر از بدن خود قرار دهید؛ اغلب زاویه 30 درجه به این منظور توصیه می‌شود.
• داروهای تجویز شده را طبق دستور پزشکتان مصرف کنید.
• تا زمانی که اسپیلنت بر بینی شما قرار دارد نباید به آن آب بخورد و خیس شود. بعد از برداشتن اسپیلنت می‌توانید با مشورت پزشکتان حمام کنید.
• تا دو ماه بعد از عمل از عینک طبی و یا آفتابی استفاده نکنید.
• ماساژ بینی می‌تواند در کاهش ورم بینی موثر باشد. تا دو ماه بعد از جراحی پیشنهاد می‌شود که این کار مطابق دستورالعمل پزشک انجام شود.

ترمیم بینی

عمل دوباره بینی یا رینوپلاستی به منظور اصلاح مشکلاتی که در عمل اول برطرف نشده یا بعد از عمل به وجود آمده، انجام می‌شود.

دلایل نیاز فرد به ترمیم بینی شامل:

- عدم تقارن بین دو طرف بینی
- افتادگی نوک بینی و بازگشت آن به حالت اولیه قبل از عمل
- عدم تقارن سوراخهای بینی
- چسبندگیهای داخل بینی
- دو تیکه شدن تیغه بینی
- رشد غضروف بینی
- فرورفتگیهای ناشی از دستکاریهای غیر استاندارد در جراحی ثانویه بینی
- پهن بودن بینی از رو به رو
- انحراف تیغه بینی
- کجی بینی
- تغییر شکل ناخواسته بینی

بزرگ کردن بینی

مشاوره جراحی بینی

با ما تماس بگیرید

با ما تماس بگیرید

مشاوره و نوبت دهی
[از 10:30 الی 20:30]
021 91071259
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
پرسش و پاسخ تکمیلی سوال شما توسط کارشناسان طراح طب پاسخ داده خواهد شد.
ارسال نظر
مشاوره آنلاین
راه‌های ارتباطی