پوست ضخیم بینی و عمل زیبایی

پوست ضخیم در عمل بینی

با اینکه امروزه جراحی زیبایی بینی بسیار متداول است، اما باید بدانید یکی از پیچیده‌ترین عمل‌های زیبایی می‌باشد. این پیچیدگی به علت تنوع بسیار زیاد در نوع بافت‌های بینی و ساختار آن در افراد مختلف و همچنین سلایق مختلف در مورد نتیجه‌ی مطلوب عمل بینی است. شکل بینی بسیار وابسته به شکل استخوان‌ها و غضروف‌های آن می‌باشد، اما در نهایت این ساختار استخوانی - غضروفی توسط پوست و بافت نرم پوشیده می‌شود؛ بنابراین نوع پوست، در ظاهر نهایی بینی بسیار مؤثر است. در جراحی بینی به ندرت پوست بینی دچار تغییر می‌شود زیرا دست‌کاری پوست بینی ممکن است منجر به عوارض بسیار نامطلوبی شود.

بینیت از چه نوعی هست؟
استخوانی
گوشتی
گوشتی - استخوانی
نمیدانم

چه کسانی پوست بینی ضخیم‌تری دارند

ضخامت پوست در نژادهای مختلف، متفاوت است. در نژاد سفیدپوست معمولاً پوست بینی نازک است، درحالی‌که نژادهای آسیایی و آفریقایی عموماً پوست بینی ضخیم‌تری دارند. در این نژادها مردها پوست ضخیم‌تر و چرب‌تری نسبت به زن‌ها دارند.

چالش‌های پوست ضخیم در عمل بینی

اگر شما هم پوست بینی ضخیمی دارید، شاید کنجکاو باشید بدانید این نوع پوست چه اثراتی بر جراحی بینی دارد. به صورت خلاصه می‌توان گفت، پوست مانند پوششی است که استخوان و غضروف بینی که باعث شکل بینی هستند را می‌پوشاند. هرچقدر این پوشش ضخیم‌تر باشد، ویژگی‌های لایه‌های زیرین کمتر دیده می‌شود و شکل واقعی بینی نامشخص‌تر است. اگر این موضوع در عمل بینی نادیده گرفته شود، تغییراتی که در استخوان و غضروف‌های بینی در طول جراحی اعمال می‌شود توسط پوست پوشیده شده و به وضوح قابل‌مشاهده نخواهد بود. مسئله‌ی بعدی این است که وزن پوست ضخیم می‌تواند باعث افتادگی نوک بینی، پس از عمل بینی شود و عامل نارضایتی متقاضی از نتیجه‌ی جراحی باشد. همچنین ضخیم بودن پوست بینی باعث طولانی‌تر شدن دوره‌ی بهبودی است.

مشاوره آنلاین روی واتساپ
0999 - 11 46 580

پوست ضخیم و پنهان شدن ویژگی‌های بینی

جراحی زیبایی بینی، یک عمل تهاجمی است که ساختار و فرم بینی را تغییر می‌دهد. شکل و اندازه‌ی بینی عمدتاً مربوط به ساختار استخوانی آن است. به همین دلیل، جراحان تمرکز بسیاری بر اصلاح عیوب بخش استخوانی بینی می‌گذارند تا از این طریق بینی به فرم ایده‌آلی دربیاید. ازآنجایی‌که طی جراحی بینی، بر روی پوست تغییری اعمال نمی‌شود نوع پوست در فرم نهایی بینی پس از عمل بینی بسیار تأثیرگذار است. منظور از نوع پوست در اینجا بیشتر ضخامت آن است. پوست بینی را می‌توان به سه دسته‌ی نازک، معمولی و ضخیم تقسیم کرد.

جهت دریافت مشاوره رایگان و تخصصی شماره خود را وارد نمایید
ارسال

پس از اتمام تغییرات موردنظر بر روی استخوان و غضروف بینی، پوست روی آن‌ها قرار گرفته و آن‌ها می‌پوشاند. اگر پوست ضخیم باشد، تمام تغییرات و ظرافت‌های حاصل از عمل را می‌پوشاند. به دلیل ضخامت و حجم زیاد، باعث می‌شود اجزای بینی هیچ سایه روشنی نداشته باشند و بینی بی‌شکل به نظر برسد. در این نوع بینی‌ها معمولاً ساختار غضروفی نیز ضعیف است که این مورد نیز باعث تشدید بی‌شکلی، عدم ظرافت و دیده نشدن برجستگی‌ها می‌شود.

کم کردن ضخامت پوست در عمل بینی

کم کردن ضخامت پوست در عمل بینی

همان‌طور که گفته شد، پوست ضخیم در عمل بینی بسیار تأثیرگذار است و باعث می‌شود تغییرات بینی قابل‌مشاهده نباشد. به همین علت، برخی از جراحان برای بهبود این شرایط، با برداشت قسمتی از چربی پوست اقدام به کم کردن ضخامت پوست می‌کنند. بخش چربی تنها بخشی است که می‌توان از آن کاست. به صورت کلی اگر ساختار پوست بیش از حد دست‌کاری شود عوارض بسیار ناخوشایندی را بر جای خواهد گذاشت به این دلیل برداشت چربی از زیرپوست باید بسیار بااحتیاط انجام شود. در صورت برداشت زیاد چربی و آسیب رساندن به پوست ممکن است خون‌رسانی به پوست مختل شود که باعث ازبین‌رفتن بافت پوست خواهد شد. بهتر است بدانید در نهایت حتی کم کردن ضخامت پوست با این روش، تأثیر کمی در نتیجه‌ی عمل و فرم نهایی بینی خواهد داشت، زیرا چربی برداشت شده در این روش بسیار کم خواهد بود.

پشتیبانی ساختار زیرین پوست ضخیم در عمل بینی

عمل بینی به صورت کلی باعث تضعیف ساختار بینی می‌شود. این موضوع در افراد با پوست معمولی یا نازک مشکلی ایجاد نمی‌کند ولی در مورد افراد با پوست ضخیم ممکن است باعث عوارضی شود. پوست ضخیم علاوه بر حجم زیادی که دارد، وزن بیشتری نیز دارد. در صورت ضعیف بودن ساختارهای زیرین پوست، تحمل این وزن وجود نخواهد داشت و این موضوع باعث بدشکلی بینی و اشکال در عملکرد آن خواهد شد. تقویت ساختارهای زیرپوست بینی در افراد با پوست ضخیم بسیار مهم است. یک چهارچوب محکم و باثبات می‌تواند وزن پوست ضخیم را تحمل کرده و از فروپاشی ساختار بینی و عوارض ناشی از آن جلوگیری کند. بیشتر افراد انتظار دارند اندازه‌ی بینی در عمل بینی کاهش چشم‌گیری داشته باشد؛ اما در افراد با پوست ضخیم در عمل بینی این موضوع به صورت کامل قابل دستیابی نیست، چرا که تقویت ساختارهای زیرین پوست باید حتماً انجام شود. این تقویت لزوماً باعث زیبایی بینی نمی‌شود اما برای به‌دست‌آمدن نتیجه‌ی مورد قبول، لازم است.

دوران بهبودی پس از عمل بینی

دوران بهبودی پس از عمل بینی در افراد با پوست ضخیم

افراد با پوست ضخیم، تورم و التهاب بیشتر و طولانی‌مدت‌تری را پس از عمل بینی تجربه می‌کنند. ازبین‌رفتن ورم پس از عمل بینی ۱۲-۱۸ ماه طول می‌کشد. این زمان برای افراد با پوست ضخیم طولانی‌تر است و برای دیدن نتیجه و فرم نهایی بینی باید مدت بیشتری صبر کنند. همچنین در این نوع پوست‌ها امکان ایجاد بافت فیبروز و تشدید سفتی و بدشکلی بینی نیز بیشتر است. با تزریق کورتون می‌توان تاحدودی این عوارض را کاهش داد.

تشخیص پوست ضخیم بینی

برای تشخیص نوع پوست می‌توان به برخی نشانه‌ها توجه کرد. بینی بزرگ و وجود غدد متعدد چربی در آن از نشانه‌های ضخیم بودن پوست است. هرچقدر پره‌های بینی پهن‌تر و محکم‌تر باشند احتمالاً پوست ضخیم‌تر است.

نتیجه‌ی عمل بینی در افراد با پوست ضخیم

درصورتی‌که پوست بینی شما ضخیم است و قصد جراحی زیبایی بینی دارید، بهتر است آماده باشید تا در جلسه‌ی مشاوره با پزشک، ابهامات و نگرانی‌های خود را مطرح کرده و پاسخ آن‌ها را دریابید. ازآنجایی‌که ممکن است در جلسه‌ی مشاوره جراح و متقاضی نتوانند به دید مشترکی دست پیدا کنند، بهترین راه‌حل، استفاده از اسکن سه‌بعدی چهره و طراحی بینی است. در مجموعه‌ی طراح طب، با استفاده از تکنولوژی روز دنیا، این امکان برای شما وجود دارد که قبل از جراحی با تهیه‌ی اسکن سه‌بعدی از چهره‌تان و ارائه‌ی آن در روز مشاوره بتوانید انتظارات خود را با جراح در میان بگذارید و در صورت امکان انجام آن‌ها، با اعمال تغییرات مورد نظرتان بر روی اسکن چهره، نتیجه‌ی عمل جراحی را بر روی بینی خود مشاهده کنید. این روش کمک می‌کند که بتوانید میزان تغییرات بر روی بینی خود را مشاهده کرده و پس از آن در صورت تمایل برای انجام عمل بینی تصمیم‌گیری کنید.


نکات مرتبط با پوست ضخیم بینی و عمل زیبایی

عمل بینی گوشتی

در گذشته گاها پیش می‌آمد که افرادی که بینی گوشتی داشتند بعد از عمل تغییرات بینی‌شان بعد از مدتی به حالت اولیه باز می‌گشت و به همین دلیل بسیاری از کسانی که بینی گوشتی داشتند از جراحی بینی خود منصرف می‌شدند. اما امروزه با استفاده از تکنیک‌های جدید، امکان بازگشت فرم بینی به حداقل رسیده است.

در اغلب بینی‌های گوشتی، بینی دارای افتادگی است زیرا بافت غضروفی ضعیف است و توانایی حمایت بافت‌ها را به میزان کافی ندارد. برای عمل این نوع بینی جراح باید بافت غضروفی فرد را تقویت کند تا بعد از جراحی بینی دوباره دچار افتادگی نشود. خوشبختانه با استفاده از تکنیک‌های جدید امکان این کار برای جراحان فراهم شده است و جراحی بینی گوشتی بدون هیچ مشکلی قابل انجام است.

نمونه عمل بینی گوشتی

قالب کنترلی

مهندسین طراح طب بر اساس طراحی سه بعدی و آنالیز تغییرات بینی، ابزار دقیقی را برای کنترل روند جراحی به منظور رسیدن به فرم دلخواه متقاضی، به عنوان قالب کنترلی، طراحی کرده و با جدیدترین پرینترهای سه بعدی آن را می‌سازند.

این ابزار به جراح این امکان را می‌دهد تا در حین جراحی، فرم بینی را با آن چک کند. اگر قالب بر روی بینی کاملا منطبق نشود، جراح باید تغییراتی را اعمال کند تا بتواند به فرم مورد نظر و طراحی شده، دست یابد. به عبارت دیگر، پایان زمان جراحی، زمانی است که قالب کنترلی به طور کامل بر روی بینی قرار بگیرد.

بنابراین با استفاده از این ابزار (قالب‌های کنترلی)، نگرانی متقاضی جراحی بینی بر طرف خواهد شد که جراح چگونه می‌تواند به فرم ایده آل و طراحی شده برسد.

قالب کنترلی در حین جراحی

قالب‌های کنترلی برای انواع بینی‌ها (گوشتی، استخوانی، ترمیم بینی، انحراف بینی و ...) کاربرد دارد و هر قالب مختص به فرم طراحی شده همان فرد می‌باشد و برای فرد دیگری کاربرد ندارد.

هنگامی که قالب کنترلی یا همان قالب بینی طراحی شده متقاضی ساخته می‌شود، در روز جراحی به همراه اطلاعات جراحی و عکس‌های دو بعدی فرد، به کلینیک جراحی ارسال می‌گردد؛ از آن رو عکس و تصاویر سه بعدی و یا تصاویر اسکن سه بعدی به همراه آنالیز دقیق تغییرات بینی در بورد اتاق عمل نصب می‌‌گردد. بنابراین با استفاده از این تکنولوژی، جراح با استفاده از ابزار دقیقی که بر اساس طراحی و سلیقه متقاضی ساخته شده است، جراحی خود را انجام می دهد. این امر توانسته است خطای جراحی را به حد بسیار زیادی کاهش دهد. بنابراین با افزایش دقت جراحی، رضایت متقاضیان جراحی بینی از نتیجه جراحی به صورت چشمگیری افزایش یافته است.

قالب کنترلی؛ طراحی مهندسی

زمانی که طراحی سه بعدی توسط جراح و متقاضی جراحی بینی انجام می‌شود، فایل طراحی توسط واحد طراحی و مهندسی طراح طب مورد بررسی دقیق مهندسی قرار می‌گیرد. مهندسان خبره طراح طب با استفاده از دقیق‌ترین نرم افزارهای طراحی مهندسی با دقت بسیار بالایی در حد صدم میلی‌متر، قالب‌های بینی را طراحی می‌کنند.

مرکز طراح طب

برای کنترل فرم بینی سه نوع قالب بینی طراحی و ساخته می‌شود که در ادامه کاربرد هر یک از آن‌ها ذکر شده است. اما قالب‌های کنترلی یا ماکت‌های پیش ساخته بینی چگونه و با چه دقتی ساخته می‌شوند؟

قالب بینی یا همان قالب کنترلی بعد از طراحی توسط تیم فنی، با استفاده از جدیدترین تکنولوژی پرینترهای سه بعدی با بالاترین دقت ممکن ساخته می‌شوند. بنابراین طراحی و ساخت قالب‌های کنترلی به صورت منحصر به فرد برای هر مراجعه کننده انجام می‌شود.

مشاوره جراحی بینی

با ما تماس بگیرید

با ما تماس بگیرید

مشاوره و نوبت دهی
[از 10:30 الی 20:30]
021 91071259
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
پرسش و پاسخ تکمیلی سوال شما توسط کارشناسان طراح طب پاسخ داده خواهد شد.
ارسال نظر
مشاوره آنلاین
راه‌های ارتباطی